Guisweg 28, Zaandijk

Guisweg 28, Zaandijk
Tel: (075) – 62 14 122
E-mail: info@koelkeukens.nl

Werkbladen

Kiezen voor kwaliteit werkbladen.

Het aanbod van Koel keukens. omvat keukenbladen, achterwanden, tafelbladen, badkamerbladen en vensterbanken in uiteenlopende materiaalsoorten: Toplaminaat, composietsteen, graniet, terrazzo,beton, volkunststof (Hi-Macs), r.v.s., massief hout, glas, keramiek XL.

Kenmerken.

De maatwerkbladen van Koel keukens kenmerken zich door de strakke hoekverbindingen,
de kwaliteit van de geïntegreerde spoelbak en de onberispelijke afwerking.

Graniet

Graniet is puur natuur, het materiaal wordt niet gefabriceerd. Voor het gebruik als werkblad in de keuken wordt het uitsluitend gezaagd, gepolijst of op een andere manier behandeld. Het materiaal verandert daar echter niet door en behoudt dan ook zijn natuurlijke schoonheid. Daardoor is elk werkblad uniek. Graniet is bovendien zeer krasbestendig en in diverse kleuren leverbaar. 

Kunststof

Ook kunststof leent zich prima voor de productie van werkbladen. Een kunststof werkblad bestaat uit watervast verlijmd multiplex of spaanplaat en meerdere lagen doordrenkt met melaminehars, die onder hoge druk zijn samengeperst. Kunststof werkbladen zijn watervast en het materiaal maakt de productie van vele modellen mogelijk. 

Composiet

Composiet bestaat voornamelijk uit kwartsiet: zeer kleine gezuiverde zandkorrels waar kleurpigment en granietkorrels aan toegevoegd zijn. Dit wordt gemengd met een kleine hoeveelheid polyesterhars, waarna het werkblad onder hoge druk en op een hoge temperatuur gevormd wordt. De uitstraling is natuurlijk en een composiet werkblad is watervast, zeer krasbestendig, hygiënisch, onderhoudsarm en verkrijgbaar in vele kleuren. 

Hout

Voor een massief houten werkblad worden oude bomen gebruikt. Dit natuurproduct wordt vaak in werkbladen verwerkt in de vorm van houtlamellen die onder hoge druk in elkaar zijn geperst en watervast verlijmd zijn. Door de verbinding van de lamellen zullen geen open naden ontstaan, waardoor het hout niet de kans krijgt uit te zetten onder invloed van vocht. Het is echter levend materiaal dat altijd zal blijven ‘werken’. De uitstraling is warm en natuurlijk.

RVS

In professionele keukens worden uitsluitend werkbladen van RVS geplaatst. Het materiaal is namelijk zeer hygiënisch en kan tegen een stootje. Meestal bestaat uit rvs werkblad uit een toplaag van rvs op een drager van watervast verlijmd mdf. Het materiaal is duurzaam, hittebestendig, watervast, hygiënisch en volledig recyclebaar.

Keramiek

Keramiek is veelzijdig en in staat om een keuken een prachtige uitstraling te geven. Het natuurlijke materiaal is kleurvast en goed te combineren met andere materialen. Het is tevens zeer gebruiksvriendelijk, hitte-, kras- en vlekbestendig, watervast, hygiënisch en onderhoudsarm. Tot slot is het een zeer milieuvriendelijk materiaal.

Guisweg 28
1544 AJ Zaandijk
Tel: (075) – 62 14 122

E-mail: info@koelkeukens.nl
KvK: 53393252
BTW-nummer: 850864677B01
Bank: NL21ABNA0516146009

Ma
Di
Wo
Do
Koopavond
Vr
Za

gesloten
09.30 tot 17.30
09.30 tot 17.30
09.30 tot 17.30
19.00 tot 21.00
09.30 tot 17.30
10.00 tot 16.00