Grondige verbouwing en vernieuwing van de showroom

ZAANSTAD – Het team van Koel Keukens is druk bezig geweest met een grondige verbouwing en vernieuwing van de showroom. “We zijn erg trots op de mooie uitstraling van hetgeen wat we tot nu toe verbouwd hebben. In onze totaal vernieuwde showroom is voorzien van een kookstudio zodat we gezellig met onze klanten avondjes kunnen gaan koken”, vertelt eigenaar Bob van Ouwerkerk.

Koel Keukens staat voor betaalbare luxe; mooie en betaalbare keukens voor elk budget. In de showroom worden de nieuwste modellen - in de kleuren van 2013 getoond - ruim opgezet en duidelijk geprijsd. “De klant ziet in een oogopslag dat ook zij een mooie keuken kunnen kopen tegen een betaalbare prijs. We werken hier met een team die passie en liefde heeft voor het keukenvak”, vertelt Bob. Koel keukens staat bekend om het vaste team van vakmensen. We bieden een complete verbouwing van de keuken waarbij we de planning op ons nemen en zorgen dat alles goed en vlot verloopt. Bij Koel Keukens nemen we de tijd voor onze klanten om samen een mooie keuken te ontwerpen voor jaren lang kookplezier.”

Verkoopsters Xerva en Petra staan klaar voor het geven van een goed advies en keukenmonteurs Jacco, Bob en Cees zorgen dat alles altijd netjes er bij staat. Ook een facelift van een bestaande keuken is voor Koel Keukens geen probleem. Een bestaand werkblad kan vervangen worden voor composiet, graniet of er kan kunststof tussen het bestaande tegelwerk gezet worden. Ook vervanging van apparatuur is mogelijk, zoals een grotere kookplaat in het bestaande werkblad of het vervangen van uw koelkast, oven of vaatwasser. Daarnaast kan een bestaande keuken volledig overgespoten worden in de gewenste kleur, dat is ook mogelijk bij een nieuwe keuken.

“In onze vernieuwde showroom zijn de wanden afgewerkt met de nieuwste soorten Italiaans stuukwerk om een impressie te kunnen geven hoe er thuis uit kan zien. Dit stuukwerk wordt de laatste jaren veel gebruikt in plaats van tegels.” Bob van Ouwerkerk en zijn vriendin Christien komen regelmatig bij de klant thuis om de keuken op te leveren. Als de klant dit wil, fotografeert Christien de keuken waarna de foto’s op de website van Koel Keukens worden geplaatst."

 Zoeken: 

 

 

 


Finalist beste keukenzaak Selected dealer van Schmidt